BAC-ul , cel de toate mandatele…

Ca odata cu fiecare nou ministru al invatamantului mai apare cate o schimbare in cadrul examenului de Bacalaureat deja nu mai este o noutate.

Ca  fiecare dintre acesti ministri  incearca sa isi  “intreaca ” precedentii printr-un numar mai mare de greseli gramaticale si altele, precum lucrari stintifice copiate, este de asemenea un fapt cunoscut.

Se pare ca recent, aceste distinse figuri politice , au realizat ca lungile liste de asa zise imbunatatiri aduse Bac-ului in ultimii ani mai mult decat sa imbunatateasca ceva in invatamant au stricat. In consecinta , o nou idee s-a nascut in capetele lor …seci: dupa bunul obicei practicat de mai toata lumea,  incearca acum sa arunce consecintele harababurii produse de ei pe umerii elevilor.

Cum altfel , decat dand impresia ca deciziile stau in maimile oropsitilor liceeni? Astfel, a fost deja anuntat ca acestia vor primi un chestionar, de tip referendum , prin care decid daca examenul ramane ca in anii precedenti sau se diferentiaza in functie de scoli.

Problema este ca nici eu nu stiu concret ce inseamna aceasta diferentiere, pentru ca nu si-au pus problema tuturor probelor din cadrul Bacu-ului, ci doar a fizicii, chimiei, biologiei si informaticii.

“In locul elevilor ar trebui sa voteze parntii!” , se propusese la un moment dat. In ceea ce ma priveste conseder ca parintii sunt mai ignoranti decat copiii.

Halal invatamant, ce pot spune!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s