Inspirational Sunday (25)

Buna!

Mi-a luat ceva sa gasesc ultima postare de duminica ca sa pot afla numarul acesteia, avand in vedere ca am sarit ultima duminica din an.  Dar pe prima din noul an, chiar nu aveam cum sa o ratez.

Cand ma gandesc ca maine este luni si ca nu voi mai putea sa ma lafai in pat pana tarziu, ca nu o sa mai am timp de ceaiuri si vinuri fierte, sau ca nu o sa mai pot sa vad nici macar un film de cat de ocupata o sa fiu, parca ma cam intristez. Toacmai de aici a venit si ideea pentru tema de azi : entuziasm si determinare! De asta voi avea nevoie in urmatoarea perioada……poate ca si de zile care sa aiba mai multe ore.

Va las sa va bucurati de postare, dragelor . Sper sa va incarce macar putin bateriile si sa va ajute sa ajungeti mai usor la weekend-ul urmator. Pana atunci, aveti grija de voi, bucurati-va de orice lucru marunt si faceti fin orice zi un succes!

In fiecare dimineata, cand ma scol, trebuie sa iau o decizie- fie de a fi fericit, fie de a fi foarte fericit. Prin urmare iau hotararea ca in ziua aceea sa fiu foarte fericit si ma ghidez dupa aceasta atitudine pe tot parcursul zilei, indiferent de ce se intampla.

Brian Tracy (conferentiar, intructor, consultant de afaceri)

large (2)

largeSURSA FOTO

 

Advertisements

3 thoughts on “Inspirational Sunday (25)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s