Idei de cadouri parfumate pentru zile speciale

Buna!

Indiferent ca suntem din categoria celor care sarbatoresc Valentines Day sau din categoria celor traditionalisti, care prefera sa celebreze Dragobetele, ca femei ne asteptam ca de ziua iubirii sa fim rasfatate, sa ne simtim ca niste printese. Si cum mai usor decat cu un cadou inspirat si parfumat, indiferent dacaacest cadou vine de la barbatul din viata noastra sau ni-l facem chiar noi?

B.U si de aceasta data ne sare in ajutor si ne propune cateva idei foarte interesante de pachete , la preturi foarte bune.

*comunicat de presa*

Gama Fancy Cinderella este dedicată tinerelor pentru care feminitatea se descrie în termeni precum nonconformism, energie, atitudine şi încredere în forţele proprii. Parfumul are o bază formată din lemn de santal şi heliotrop, în inimă regăsindu-se note de piersică, vanilie şi lapte, iar notele de vârf completează aroma cu nuanţe parfumate de anason, alune de pădure, frunze de smochin şi citrice energizante. Gama Fancy Cinderella este disponibilă în varianta EDT 50 ml + Deo Body Spray la preţul de 46 lei.

EDT_DEO_FancyCinderella_3D2

Gama Heartbeat spune povestea tinerei romantice în note de vanilie şi lemn de santal. Parfumul, inspirat din basmele orientale, emană căldura şi senzualitatea nopţilor primăvăratice. Gama Heartbeat este disponibilă în variantele Deo Natural Spray 75 ml + Deo Body Spray la preţul de 24 lei şi în varianta EDT 50 ml + Deo Body Spray la preţul de 46 lei.

Din punctul meu de vedere, gama Hertbeat este vedeta si nu doar datorita ambalajelor in ton cu iubirea ce pluteste in aer luna aceasta ci si datorita aromelor .

BU_NS_DEO_Heartbeat_3D

Gama Wild este gama tinerei dinamice care trăieşte fiecare clipă cu intensitate şi bucurie. Notele de mosc şi ambră definesc parfumul ei, cea mereu în căutare de aventuri, dezvăluind în acelaşi timp latura sălbatică a fetei moderne. Gama Wild este disponibilă în variantele Deo Natural Spray 75 ml + Deo Body Spray la preţul de 24 lei şi în varianta EDT 50 ml + Deo Body Spray la preţul de 46 lei.

BU_NS_DEO_Wild_3D

Gama Trendy se adresează tinerei stilate, dinamice, care este întotdeauna la curent cu tendinţele actuale. Aroma lemnoasă de mosc induce experienţe moderne cu o uşoară notă de strălucire. Gama Trendy este disponibilă în varianta EDT 50 ml + Deo Body Spray la preţul de 46 lei.

Gama Trendy pare ideala pentru o iesire la cina in oras cu persoana draga.

BU_EDT_DEO_Trendy_3D

 

Toate pachetelele sunt disponibile in magazine inca de la inceputul lunii februarie si le veti gasi pana la sfarsitul primaverii.

Sper ca v-au trezit interesesul si daca nu vi le achizitionati chiar voi, poate aratati postarea asa, in treacat, persoanei dragi , ca sa ii dati cateva idei. Uneori barbatii trebuie ajutati!

Sunt curioasa care este gama care vi se pare cea mai interesanta.

Va pup !

Advertisements

4 thoughts on “Idei de cadouri parfumate pentru zile speciale

  1. Pingback: Concurs de Martisor | blogul pandorei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s