Concurs parfumat, de Ziua Femeii

Buna!

Abia a trecut 1 martie si deja ne pregatim pentru urmatoarea ocazie de a sabatori, si anume , 8 martie- Ziua Femeii. De data aceasta celebram feminitatea, indiferent ca aceasta ia forma mamei, iubitei, sotiei,. Fiecare femeie este speciala si frumoasa in felul sau. Stiu, ar putea sa para un cliseu, dar chiar asa este : nu le puteam avea pe toate, tocmai de aceea unele femei au un par frumos, altele au ochi frumosi, altele fac gropite cand zambesc. Oricum ar fi, suntem speciale toate!

Tocmai pentru ca voi, doamnelor, sunteti speciale, v-am pregatit un cadou. Sau mai bine spus 3 cadouri, pentru ca de data aceasta le voi premia pe 3 dintre voi. Am ales un cadou parfumat,deosebit , care sa va puna in evidenta in aceasta primavara. Este vorba despre setul B.U. Candy Love compus din EDT si deo spray .

BU EDT Bottle Candy love red

BU CANDY LOVE DS

Gama Candy Love aparţine celor care se bucură cu adevărat de lucrurile frumoase. Fetele Candy Love iubesc aventura, sunt neinfricate in lupta pentru visuri si in joaca lor de zi cu zi, pastreaza atitudinea elegantă si girlie in acelasi timp.

Baza compusa din lemn de santal, vanilie şi praline dezvaluie latura dulce şi jucausa a fetei moderne. Cu o inima de iasomie si albastrele, aceasta isi pastreaza eleganţa şi feminitatea, iar notele de varf cu parfum de capsune, o fac de-a dreptul irezistibila. Mai multe detalii gasiti in postarea ACEASTA.

Pentru a putea castiga unul dintre cele 3 premii puse la bataie de catre sponsorii nostrii, trebuie sa urmati urmatoarele reguli:

  • like paginii de Facebook B.U. Romania (click pe link)
  • like paginii de Facebook a blogului meu (click pe link  sau buton in partea dreapta)
  • share public acestei postari
  • un comentariu in care sa imi lasati numele de Facebook cu care ati dat like, link-ul de share si sa imi spuneti ce aroma/miros asociati primaverii.

Se pot inscrie doar persoane cu domiciliul pe teritoriul Romaniei, iar cele 3 castigatoarele vor fi alese cu random.org. Perioada de desfasurare a concursului este 3 martie- 7 martie, ora 20. Premiile vor fi livrate prin Posta Romana.

Va doresc mult succes tutoror si va astept inscrierile cu drag!

Advertisements

84 thoughts on “Concurs parfumat, de Ziua Femeii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s