8 Martie -La multi ani!

Buna!

Am ales pentru postarea de azi un titlu cat mai simplu, dar care din punctul meu de vedere, inglobeaza o multime de lucruri.

Fiecare dintre noi asociaza data de 8 Martie cu ideea de feminitate, cu acele fiinte puternice in toata fragilitatea lor, dadatoare de viata, ce doar printr-o privire pot lumina ziua barbatilor din vietile lor.

Azi, de 8 Martie, doresc sa va urez tuturor “La multi ani!” , sa aveti o zi plina cu zambete, flori si dragoste din partea celor apropiati. Nu uitati ca sunteti minunate si ca meritati tot ceea ce este mai bun. Incercati sa nu faceti compromisuri si sa transformati orice aspect minor al vietii intr-o bucurie.

Siiii, pentru ca am asa am promis, azi anunt cale 3 castigatoare ale concursului organizat impreuna cu B.U. Romania. Sunteti curioase, nu-i asa?

rand

 

nume

 

Felicitari, dragilor! Va rog sa ma contactati fie printr-un mesaj pe Facebook, fie la adresa de mail blogul_pandorei@yahoo.com , pana duminica seara. In cazul in care nu voi fi contactata de una dintre castigatoare voi face o noua extragere.

Pentru inscrieri va multumesc tuturor si va promit ca vor mai exista concursuri pe blogul meu, asadar nu fiti triste. De asemenea, nu uitati ca cele mai active dintre voi nu vor ramane nerasplatite.

In incheiere, va trimit fiecareia dintre voi cate un buchet de flori virtual si multi pupici !

large

6 thoughts on “8 Martie -La multi ani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s