Pentru barbatii din viata voastra: noul STR8 REBEL

Buna!

Ce femeie nu apreciaza un barbat ingrijit, care miroase intotdeauna bine?  Ei bine, STR8 vine in ajutorul domnilor , lansand nou parfum: REBEL.

STR8 REBEL EDT 50_Bottle

Într-un recipient inspirat din arta stradală, STR8 a conturat imaginea bărbatului nonconformist, bărbatul REBEL. STR8 se reinventează şi răspunde nevoilor actuale ale bărbatului contemporan, păstrând ambalajul metalic, ce se inspiră acum din industria auto. Noua formulă propune o filosofie diferită despre viaţă şi un mijloc de exprimare a individului care îndrăzneşte să fie diferit.

Într-o lume care încurajează uniformizarea, STR8 îşi propune să fie aliatul care să redea spiritul liber ce nu se supune regulilor sau convenţiilor sociale, şi care luptă pentru descoperirea propriului adevăr. STR8 REBEL dezvăluie bărbatul sigur pe sine, a cărui principală calitate este aceea că alege să fie el însuşi, indiferent de ipostazele cu care viaţa îl pune faţă în faţă.

Inspirat de puterea libertăţii individuale şi de mozaicul mediului urban, STR8 REBEL păstrează spiritul masculin neînfrânt de strânsoarea societăţii, dar care păstrează în acelaşi timp o atitudine elegantă faţă de frumos.

Baza de vanilie, ambră şi cumarină emană încredere în forţele proprii şi o latură caldă şi protectivă.  Cu o inimă de măr şi grapefruit, bărbatul STR8 REBEL capătă un aer proaspăt şi intrigant, ce-i oferă dispoziţia necesară pentru a îngenunchea limitele impuse. Notele de vârf sunt condimentate pentru a sugera bărbatul şarmant şi misterios în acelaşi timp, iar combinaţia îndrăzneaţă de mandarină, lămâie şi bergamotă sugerează personalitatea complexă ce combină în cele mai ingenioase maniere posibile polaritatea bărbatului STR8.

STR8 REBEL EDT 50_Tin

 

Puteti gasi deja in magazine noile produse din gama REBEL, la urmatoarele preturi:

 

  • Eau de Toilette 100ml – 45 lei, 50ml – 33 lei,
  • After shave lotion 100ml – 23 lei, 50ml – 16 lei,
  • Deo Spray 150 ml – 14 lei,
  • Shower Gel 250 ml – 11 lei.

 

Advertisements

5 thoughts on “Pentru barbatii din viata voastra: noul STR8 REBEL

  1. Îmi place cum arată cutia lui metalică! ♥
    Chiar astăzi am avut ocazia să zăresc în dulapul fratelui meu un STR8 clasic, negru, dăruit de mine în urmă cu mai bine de 6 ani… Încântarea a venit când am constatat că aroma lui e aceeaşi, iar din cele spuse de el, nu ar renunţa curând la el, deşi are multe alte opţiuni la îndemână. Nu cred că aş ezita să-l iau pentru un cadou, după părerea mea raportul calitate-preţ fiind unul de excepţie.
    Pupici, Maria!

  2. Recunosc , prima data ma uit la pret, iar acesta este foarte accesibil si sunt sigura ca miroase foarte bine . E o idee de iepuras . Am incredere .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s