Review apă minerală naturală Elmiplant

Bună tuturor!

În favoritele lunii iunie aţi văzut, printre alte produse şi apa minerală naturală Pure Moisture de la Elmiplant. Nu ştiu dacă faptul că v-am mărturisit că m-a ajutat să trec mult mai uşor peste o iritaţie v-a stârnit interesul, dar ce-i drept aţi dorit un review mai detaliat. Aşadar, să trecem la treabă, nu?

watermarked-20140708_141304

Informaţii generale

La fel ca în cazul tututror produselor de acest tip, ambalajul este sub formă de spray. Pe verso găsim toate informaţiile necesare, de la recomandări de utilizare până la compoziţia chimică, pe care eu , sincer , am cam ignorat-o. Pur şi simplu nu ştiu care sunt cantităţile ideale din acele elemente(precum calciul sau magneziul) şi nici nu am simţit că este nevoie să îmi bat capul cu ele.

 

Ce promite produsul

“Apa Elmiplant ajută la menţinere nivelului optim de hidratare(hidratarea straturilor superioare ale pielii) al pielii , conferind în acelaşi timp prospeţime şi tonifiere.”

Cu alte cuvinte, revigorare pentru ten sub formă de spray!

 

Cum l-am folosit

Exact aşa cum este şi recomandat, am pulverizat pur şi simplu apa pe ten , de la o oarecare distanţă atunci când am simţit nevoia. Nu există nicio restricţie legata de numărul de folosiri yilnice, aşa că liber la pufăit!

 

Ce mi-a plăcut la acest produs

Prima data am folosit apa pur şi simplu pentru că simţeam nevoia să îmi împrospătez tenul, cu toate că stateam acasă. Încă de la prima folosire am fost încântată de senyaţia de răcorire pe care mi-a conferit-o , de senzaţia că ţoţi muschii feţei mi se relaxează pentru a o absorbi.

Într-adevăr, nu se laudă degeaba cu pielea catifelată care ar rămâne după folosire: se remarcă la atingere acest lucru, dar nu uitaţi că asta nu înseamnă că nu mai este necesară folosirea unei creme hidratante. Diferenţa dintre cele 2 este ca apa minerală oferă o gură de aer proaspăt tenului , temporar, în timp ce crema hidratantă îl hrăneşte în profunzime.

Şi acum să vă povestesc momentul când am realizat cât de bine se împacă cu pielea mea. După ce am folosit o mască purificatoare, m-am ales cu iritaţie destul de urâtă, sub formă de usturime şi roseaţă. Mi-am dat imediat seama că nu se va calma prea uşor de la sine aşa că am decis să mă pufăi cu acestă apă. Am simţit instantaneu o senzaţie de răcorire, iar după câteva minute usturimea a început să scadă în intensitate. Am reaplicat apa şi de această dată usturimea a dispărut complet, dar roşeata tot persista. Aceasta a dispărut şi ea, dar după încă aproximativ 30 de minute, deci nu pot pune acest lucru pe seama apei minerale.

Cu siguranţă aş fi scăpat mult mai greu de usturime dacă nu aş fi aplicat acest produs!

 

De unde se poate cumpăra

Eu am cumpărat-o de pe emag( da, găsiţi o mulţime de cosmetice acolo) , la preţul de 17 lei. Se găseşte şi în hypermarketuri , dar preţul variază.

 

Concluzii

Recomand acest produs tuturor persoanelor, indiferent de tipul de ten , în special acelora dintre voi care vor merge la mare sau la piscină. Este bine să aveţi pe lângă voi o sticluţă, în caz că vă ardeţi uşor sau doar doriţi să vă revigoraţi. Eu cu siguranţă o voi recumpăra!

 

Ce părere aveşi despre acest produs? O luaţi cu voi la plajă?

 

 

Advertisements

7 thoughts on “Review apă minerală naturală Elmiplant

  1. Atat de mult imi doream sa incerc aceasta apa termala, dar cat de curand o cumpar eu, doar sa o gasesc si sper sa o gasesc si in farmacii 😀

  2. Mi-ai starnit interesul , am s-o caut sa o am in geanta ptr zilele calduroase de vara cand simt ca ma topesc . 😀 ( ce bine ar fi ) Multummim .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s