NOTD: Glitter triangles

Vi s-a intamplat sa vedeti o poza cu  o manichiura sau un machiaj de care sa va indragostiti atat de tare incat sa vreti sa incercati si voi pe loc? Ei bine, exact asa mi s-a intamplat mie cu modelul pe care vi-l prezint  azi: l-am zarit intr-o poza si mi-a placut suficient cat sa imi sterg manichiura pe care o aveam in acel moment pentru a-l incerca.

Modelul in sine este destul de simplut, elegant si usor de realizat daca se tine cont de cateva lucruri.

piZap_1408208566659

piZap_1408208691482

Pentru inceput am aplicat o baza, ceea ce va recomand si voua pentru ca oja sa se intinda uniform, sa reziste mai bine si sa nu va pateze unghia.

Peste baza am aplicat 2 straturi din oja mea favorita in aceasta vara si anume Golden Rose Rich Color in nuanta 68. Dupa ce frumosul albastru pastel s-a uscat complet (atentie!) am aplicat 2 fasiute de banda adeziva taiate subtire pe unghie, pentru a forrma conturul triunghiului.

Sfatul meu este sa nu aplicati direct pe unghie banda, deoarece s-ar putea sa fie destul de puternica iar atunci cand veti vrea sa o indepartati sa smulga oja cu totul. In schimb, lipiti-o pe dosul palmei de 2-3 ori, asa incat sa mai aiba lipici pe ea , dar nu la fel de mult.

Tot ce a mai ramas de facut este sa umplem conturul triunghiului cu sclipicioasa favorita. In cazul meu a fost Golden Rose Galaxy in nuanta 17.

piZap_1408208427462

piZap_1408208476959

Un alt sfat este sa porniti cu varful triunghiului aproape din centrul unghiei si sa ii desfaceti laturile mai mult decat am facut-o eu, pana aproape de culturile unghiei. Efectul va iesi mult mai mult in evidenta. Nu mai ramane decat sa indepartam banda adeziva cu grija, dupa ce am asteptat un pic ca sclipiciul sa se intareasca.

piZap_1408208290831

Ce parere aveti despre aceasta manichiura? Merita incercata?

Advertisements

5 thoughts on “NOTD: Glitter triangles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s