Rasfatul de sub dus in zilele calduroase

Nu stiu despre voi, dar mie imi place ca in zilele calduroase sa optez pentru geluri de dus fructate, citrice, in care sa se simta ceva din aciditatea fructelor. Gasesc in aceste geluri de dus o varinta pentru a evada din toropeala zilelor de vara, pentru a ma revigora si relaxa.

Va anuntam(AICI) aparitia unor noi geluri de dus care sa se incadreze perfect in descrierea mea inca de acum cateva luni, dar cum stocul meu din baie era deja prea mare am asteptat inceputul lunii august pentru a ma  bucura si eu in final de unul dintre ele. Este vorba despre elmiplant senses touch cu mango si acai berry.

2014-08-21 15.39.33

Despre el, stict ca gel de dus va pot spune ca face multa spuma, curata bine pielea, se clateste usor si, spre deosebire de alte astfel de produse, contine un complex hidratant ce mentinea pielea catifelata dupa fiecare baie.

Despre el ca si rasfat va pot spune, insa, mult mai multe ! Imaginati-va un miros dulce-fructat , cu o usoara idee de acrisor, exact un parfum pe care l-ai simti taind un fruct proaspat si copt. Mango si acai berry sunt cele 2 fructe “vinovate”. In afara calitatilor lor olfactive, se pare ca mango ajuta la “hidratarea si revitalizarea pielii” , iar extractul de acai berry este “bogat in vitamine si proteine”.

Pana si culoarea ambalajului mi se pare potrivita, caci daca ar fi trebuit sa asociez o culoare parfumului acestui gel de dus, cu siguranta tot galben as fi ales.

Nu pot sa nu ma declar incantata de faptul ca pe lista de ingrediente nu regasim parabeni, parafine sau coloranti.

Cantitatea de 400 ml este mai mult decat generoasa, iar pretul , aproximativ 10 lei, extrem de prietenos. Gasiti acest produs in hypermarketuri, DM , dar si pe magazinele online.

Daca si voi preferati acelasi tip de arome ca mine, in zilele calde, va recomand cu incredere acest gel de dus!

 

L-a mai incercat cineva? Ce parere aveti despre el?

Advertisements

5 thoughts on “Rasfatul de sub dus in zilele calduroase

  1. Pingback: Favoritele lunii august (2014) | blogul pandorei

  2. Pingback: Produse consumate (septembrie 2014) | blogul pandorei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s