Sunt blogger acreditat la Webstock 2014

Webstock 2014 se anunta a fi o experienta cu totul noua pentru mine. De ce spun asta? Ei bine, este prima editie Webstock la care particip , va fi pentru prima data cand ma voi afla printre atat de multi bloggeri din domenii atat de variate si va fi si pentru prima data cand voi incerca sa fac live blogging.

Ma bucur ca anul acesta am sansa sa particip la eveniment si sunt convinsa ca voi avea cate ceva de invatat, ca ma voi pune la curent cu noutatile si de ce nu, ca voi trai o experienta placuta.

Faptul ca voi face live blogging inseamna ca va voi tine la curent in timp real cu ce se discuta in cadrul conferintelor, adica direct de acolo. Sper sa ma descurc si desigur, va invit sa imi urmariti blogul si  Twitterul (https://twitter.com/Blogul_Pandorei )pe data de 26 septembrie pentru a fi la curent cu tot ce se intampla la Webstock.

webstock2014

Informatiile oficiale despre eveniment

WEBSTOCK, FESTIVALUL INTERNETULUI

In fiecare an, Webstock ofera oportunitatea bloggerilor si persoanelor din agentii sa intalneasca/reintalneasca reprezentanti ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul ofera si oportunitatea de colaborare a acestora.
Iata de ce nu ar trebui sa ratezi nicio editie a evenimentului:

NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reintalni prieteni din industria comunicarii si social media, de a face cunostiinta cu persoane pe care le cunosti doar din online, dar si de a bate palma cu diverse companii pe care vrei sa le cunosti mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel putin 40 de carti de vizita de-a lungul zilei.

SUBIECTE. Timp de o zi, conferintele si cele trei micro-evenimente specializate aduc in prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionatii de comunicare, de mobile, de blogging si social media vor asista la o serie de prezentari cu informatii utile si se vor lasa inspirati si motivati de catre vorbitorii evenimentului.

TENDINTELE.INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniu vor aduce in prim plan tendintele care conteaza acum in comunicare si social media. Participantii vor afla care sunt oportunitatile momentului si cum sa faca fata provocarilor mai mult sau mai putin neasteptate.
INSCRIERI LA WEBSTOCK 2014.

Modalitatile de participare la eveniment sunt numeroase si anul acesta. Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile. In acelasi timp, Webstock rezerva un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.

Pentru inscrieri accesati linkul acesta: http://www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie.
Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul http://www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

Advertisements

5 thoughts on “Sunt blogger acreditat la Webstock 2014

  1. Pingback: Live de la Webstock 2014 | blogul pandorei

  2. Pingback: Inspirational sunday (43) | blogul pandorei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s