B.U. Trendy poate fi parfumul toamnei tale

Mereu am fost atrasa de parfumurile cu note lemnoase si nu am ezitat niciodata sa le port chiar si pe temparaturile ridicate din timpul verii. Consider ca parfumurile care inglobeaza si aceste arome sunt cele mai elegante si rafinate, motiv pentru care nu le pot ramane indiferenta.

Un astfel de parfum este B.U. Trendy pe care va invit sa il descoperim impreuna!

B.U. Trendy, gama

Cele inspirate de mediul urban si pasionate de moda se vor indragosti iremediabil de B.U. Trendy, parfumul bogat in arome hot ce descriu spiritul tanar, artistic si liber al celor cool.

B.U. Trendy combina ludic aromele senzuale, lemnoase, cu cele fresh, intr-un parfum ce imbraca spiritul ghidat de aventura si neconventional. Notele de mar verde ofera parfumului prospetimea dulce a livezilor cu floare, in timp ce mandarina condimenteaza notele sofisticate ale trandafirului cu o atingere jucausa. Imaginea relaxata a celor care sunt in permanenta la curent cu tot ce este „en vogue” e transpusa in notele delicate si puternice de bujori. Textura intriganta a parfumului B.U. Trendy este rezultatul amestecului de lemn de santal cu mosc oriental.

Parfumul B.U. Trendy este accesoriul ideal pentru cele care „servesc la micul dejun” tendintele in orice domeniu al frumosului si care impresioneaza in fiecare zi prin personalitatea lor bine conturata. Aspectul studiat si stralucirea din pivirea jucausa sunt incununate si perfect completate cu o simpla atingere de B.U. Trendy.

B.U. Trendy este disponibil in urmatoarele variante:
EDT 50 ml – 47 lei
Deo Spray 150 ml – 12,5 lei
Deo Natural Spray 75 ml – 24 lei

Ce spuneti, ii dam o sansa toamna aceasta?

Advertisements

9 thoughts on “B.U. Trendy poate fi parfumul toamnei tale

  1. Majoritatea parfumurilor mele au note lemnoase, mi se potrivesc cel mai bine. Nu am mai avut un B.U. de multi ani. As putea sa il incerc iar, in noul anotimp. 🙂 Pupici!

  2. B.U.. ador parfumurile B.U! Le folosesc inca de prin adolescenta si nici acum nu le-am lasat in pace. Pana acum, varianta mea preferata a fost aceea “Candy Love”.. mmm, bombonele! ❤
    Nici acesta nu pare a fi mai prejos, deci nu cred ca o sa rezist tentatiei 😀

  3. Pingback: IN & OUT de toamna (2014) | blogul pandorei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s