Sisley-rasfat de lux pentru ten

Despre produsele Sisley nu am auzit decat recent si in destul de putine contexte. In cea mai mare parte, adunasem informatiile despre produsele acestui brand de pe bloguri si site-uri din afara, ceea ce ma face sa indraznesc sa afirm ca in Romania Sisley are parte de mult prea putina reclama.

In orice caz, ceea ce cunosteam despre Sisley, pana ieri, se reducea la parerile consumatoarelor despre cateva fonduri de ten si cateva creme, dar absolut nimic despre brand in sine.

Aseara, insa, am avut ocazia sa particip la o sesiune de skincare si make-up Sisley in Sephora Baneasa, alaturi de Ruxandra, consultanta Sisley in cadrul Sephora. De la ea am aflat ca Sisley este o marca frantuzesca de fitocosmetice, cu multa istorie in spate. Totul a pornit de la domnul d’Ornano, care pasionat fiind de studiul plantelor a inceput sa integreze diferite ingrediente active din acestea in cosmetice. Secretul sta in combinarea perfecta a mai multor astfel de extracte pentru a obtine efectele dorite. Plantele folosite provin din zone geografice deosebite, periodele de recolta sunt alese tocmai pentru ca ingredientele sa se pastreze active iar dozajele sunt atent verificate .

In prezent, de companie se ocupa fiica si fiul domnului d’Ornano, insa, traditiile si calitatea se pastreaza.

 In timp ce imi povestea toate aceste lucruri dar si experienta sa personala cu produsele, de la care obtinuse rezultate foarte bune, vedeam pur si simplu in ochii Ruxandrei toata increderea pe care ea o are in acest brand iar eu deveneam tot mai nerabdatoare sa le incerc.

De departe, cel mai incanta am fost de Phyto-Teint Expert care este mai mult decat un simplu fond de ten. Acesta nu doar acopera, dar si trateaza. Nici nu va pot spune cat de bine s-a asezat pe tenul meu si ce acoperire buna mi-a oferit. In plus, nu mi s-a “agatat” de zonele uscate si nici nu mi-a incarcat tenul, avand o textura pur si simplu catifelata.

Am pregatit pentru voi cateva poze inainte si dupa, ca sa va conving!

sisley8

sisley7

sisley1

Pentru machiajul ochilor, i-am dat mana libera Ruxandrei. I-am spus doar sa imi faca ceva ce nu mi-as face eu de obicei. M-a nimerit perfect in ceea ce priveste culorile, combinatia dintre mov si auriu fiind printre preferatele mele!

sisley9

sisley2

Sunt extrem de curioasa daca voi ati auzit pana acum de Sisley si daca ati incercat ceva de la ei. Abia astept parerile voastre!

Advertisements

11 thoughts on “Sisley-rasfat de lux pentru ten

  1. Am auzit de acest de ceva vreme dar inca nu am apucat sa incerc nimic de la ei 🙂 Foarte frumos machiajul pe care ti l-a facut si iti sta foarte bine cu el 🙂

  2. Pingback: Inspirational Sunday (44) | blogul pandorei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s