C-THRU Pure Illusion-iluzie într-un parfum cu personalitate

Iluziile fac parte din fiecare dintre noi si nu de putine ori se poate intampla sa ne surprindem construind singuri astfel de perceptii false doar pentru a fi mai fericiti. Cel mai bine este, insa, cand aceste himere reusesc sa devina realitate. Acesta este si cazul noului parfum Pure Illusion, a carui aroma eleganta si feminina s-ar putea sa va faca sa credeti ca este doar o iluzie, dar trebuie sa ma credeti: este real!

C-THRU adauga un nou parfum in portofoliu si lanseaza Pure Illusion. Inspirat din luciul metalului si transformand caracteristicile acestuia în nuante parfumate, C-THRU Pure Illusion pigmenteaza culorile noului sezon cu stralucire. Ambalajul cu aspect metalic, elegant, dezvaluie o explozie de arome floral-fructate cu note subtile, lemnoase. Ca o surpriza, sticla ascunde in parfum mici sfere de cristal, ce urmează drumul lichidului inmiresmat, fara a parasi, insa, sticla cu luciu auriu.

Group C-THRU Pure Illusion

Notele parfumului

Amestecul electrizant de flori si fructe cucereste femeia tanara moderna prin prospetimea nuantată dulce. Notele de varf – precum bergamota, piersica alba si coacazele – descriu la prima atingere a pielii spiritul energic al femeii dinamice. Latura eleganta si puternica in acelasi timp, dar si simtul pentru frumos sunt dezvaluite in inima parfumului, in alaturarea iasomiei cu bujorul alb. Notele de baza lemnul de santal, moscul alb şi vetiverul – incununeaza parfumul femeii sexy cu atitudine debordanta si farmec acaparant.

C-THRU Pure Illusion este momentul femeii up-to-date pentru a se simti unică, puternica, printr-o singura pulverizare. Acesta este locul de intersectie al stilului elegant cu spiritul sexy, al feminitatii cu atitudinea provocatoare, al cotidianului cu accente metalice caracteristice unui icon modern.

C-THRU Pure Illusion este disponibil in urmatoarele variante:

  • C-THRU Pure Illusion EDT 50 ml43 lei
  • C-THRU Pure Illusion EDT 30 ml32 lei
  • C-THRU Pure Illusion Deo Spray 150 ml12,5 lei
Advertisements

5 thoughts on “C-THRU Pure Illusion-iluzie într-un parfum cu personalitate

  1. mai facut sa’mi fie dor de parfumul asta :D, acum cativa ani in urma mi’am cumparat si eu ,nu’mi amintesc exact cum se numea doar ca avea sticluta albastra, dar o avut un miros divin ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s