Lansare elmiplant Seametry: ten tanar, indiferent de varsta

Una dintre cele mai importante preocupari ale femeii din toate timpurile a fost sa sa ingrijeasca si, pe cat posibil, sa isi ascunda adevarata varsta. Din punctul meu de vedere, preocuparea pentru un ten sanatos si cat mai tanar este absolut normala, iar tenicile de ingrjire pe care le adoptam trebuie sa varieze in timp, in functie de nevoile specifice de la un moment dat.

Pielea este oglinda ce dezvăluie vârsta unei femei. Sau… nu! În tinereţe, pielea noastră este netedă, elastică şi hidratată corespunzător. Pomeţii ridicaţi și conturul ferm al feţei formează ceea ce se numește „triunghiul frumuseţii”. Pentru a păstra toate aceste calităţi şi după vârsta de 45 de ani, elmiplant lansează noua gamă Seametry, destinată îngrijirii tenului matur. Gama include trei produse cu efect antirid restructurant: crema de zi SPF 15, crema de noapte şi serumul pentru ochi. Produsele combină puterea naturii cu biotehnologia, pentru rezultate vizibile, dovedite clinic.

elmiplant Seametry group

Puţin din „teoria pielii”

Trei macromolecule esentiale sunt responsabile pentru integritatea structurala a pielii: colagenul ofera rezistență si fermitate pielii, elastina asigura elasticitate pielii, iar acidul hialuronic este rezervorul ce absoarbe apa si pastrează pielea hidratata si tonifiată. Cu trecerea timpului, structura fibrelor de colagen si elastina se deteriorează și cantitatea de acid hialuronic scade, in timp ce liniile se adancesc si ridurile profunde isi fac aparitia. In special după varsta de 45 de ani, lasarea conturului fetei si aparitia ridurilor duc la inversarea „triunghiul frumusetii”. Atunci este timpul pentru elmiplant Seametry!

Rezervele marii în ajutorul frumusetii naturale – MATRIGENICS 14.GTM

Pentru a combate efectul trecerii timpului asupra tenului, elmiplant propune gama SEAMETRY care utilizeaza energia resurselor marii – MATRIGENICS 14.GTM – este bazat pe celulele reproductive ale algelor Wakame. Testele in vitro au dovedit ca MATRIGENICS 14.GTM poate reactiva 14 gene responsabile pentru sinteza si dezvoltarea celor 3 elemente structurale de baza ale pielii – colagen, elastina si acid hialuronic.

Wakame este o alga de origine asiatica, cultivata intr-o zona protejata in Bretania, Franta, pe un sistem de corzi scufundate. La maturitate, celulele sale reproductive sunt izolate și compusii lor benefici sunt concentrati in extractul numit MATRIGENICS 14.GTM, bogat in Wakamik Ester.

elmiplant girl Seametry

Rezultatele sunt spectaculoase!

In urma utilizarii produselor elmiplant Seametry, rezultatele dovedite clinic sunt spectaculoase. Crema de zi si de noapte: imediat dupa prima aplicare, pielea se simte eficient hidratata, supla si ferma; dupa doar doua saptamani, ridurile nazale, cele de pe frunte si din jurul gurii sunt semnificativ reduse; dupa patru saptamani conturul fetei este vizibil remodelat, in timp ce pielea este mai ferma; suprafata ridurilor din jurul ochilor scade semnificativ. In ceea ce priveste serumul pentru ochi, rezultatele dovedite clinic arata ca imediat după prima aplicare pielea din jurul ochilor se simte mai neteda si eficient hidratata, iar dupa patru saptamani pungile de sub ochi sunt vizibil reduse, conturul ochilor este mai ferm si remodelat, in timp ce lungimea ridurilor este redusa cu pana la 40%.

Sinteza si dezvoltarea celor mai importante trei elemente structurale ale pielii – colagen, elastina si acid hialuronic – este stimulata si reactivata. „Triunghiul frumusetii”, alcatuit din pometii ridicati si un contur ferm al fetei, isi pastreaza forma si tenul se bucura de un aspect sanatos si tanar.

Gama elmiplant Seametry contine:

  • Crema antirid restructurata de zi, 25 lei

  • Crema antirid restructuranta de noapte, 25 lei

  • Serum antirid restructurant pentru ochi, 25 lei

Advertisements

One thought on “Lansare elmiplant Seametry: ten tanar, indiferent de varsta

  1. Super frumos structurat articolul 😀 Feliciiiitaaariii!!
    Pentru mine nu sunt potrivite aceste creme, pentru ca sunt inca tanara, dar pentru mama mea sunt mai mult decat perfecte! Trebuie sa le pastram si pe ele frumoase si tinere, nu-i asa?
    Pupici! :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s