Xmas Gift Guide 2014 : Pachete pentru sărbători, de la elmiplant

Nu știu cum sunteți voi, însă eu, printre altele, iubesc aceasta perioadă și pentru ca îmi dă ocazia să fac mici surprize oamenilor dragi mie, daruri care să le aducă fericirea pe chip dar să le și fie de folos. Și cum, de cele mai multe, în viețile noastre există o mulțime de femei importante, de la mame, surosi, până la soacre sau cumnate, fiecare diferită de restul, alegerea acelui cadou ideal poate fi destul de dificilă.

Elmiplant, însă, s-a gandit la toate aceste lucruri, iar împreună cu spiridușii Moșului a reușit sa creeze 7 pachețele de Sărbători, fiecare dintre ele adresându-se unei anumite nevoi sau unui anumit tip de ten. Mai trebuie să vă spun că au și niste preturi deosebit de atractive, în așa fel încât nu va fi nevoie sa faceți compromisuri?

Pachetul Skin Moisture, hidratare de bază 25+

Cremă hidratantă de zi + Lapte demachiant hidratant

În timpul sezonului rece, pielea are nevoie de un program special de hidratare. Laptele demachiant hidratant Skin Moisture, cu extract de gutuie, curăţă delicat tenul şi îl hrăneşte, restabilind în acelaşi timp supleţea şi catifelarea naturală ale acestuia. Extractul de gutuie 100% natural conţinut ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare a pielii, iar Hydro Nutrientul, un complex hidratant avansat ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinţe din cosmetologie, previne deshidratarea tenului, lăsându-l zâmbind de sănătate. În completarea acţiunii demachiantului, pachetul elmiplant dezvăluie crema hidratantă de zi Skin Moisture ce are la bază aceleaşi ingrediente active. Textura non-grasă a cremei lasă porii să respire şi ajută la reducerea sebumului din zona T. Duoul reprezintă combinaţia perfectă pentru îngrijirea zilnică a unui ten normal şi mixt.

Preţ 18,70 lei (Lapte demachiant -70%)

Elmiplant_gift_lapte_demachiant

Pachetul Skin Moisture, hidratare de bază 25+

CC Cream + Şerveţele demachiante

elmiplant vine în ajutor cu un pachet perfect pentru călătorii şi, în general, pentru răsfăţul tenului normal şi mixt. Acesta conţine CC Cream Skin Moisture (nuanţa „deschis”), îmbogăţită cu pigmenţi minerali şi ingrediente active naturale ce oferă tenului luminozitate, conferindu-i o nuanţă uniformă şi un aspect sănătos imediat după aplicare. Pelicula colorată şi bogată în agenţi benefici epidermei protejează tenul şi îi menţin supleţea şi nivelul optim de hidratare. În plus, factorul de protecţie solară 20 protejează împotriva acţiunilor nocive ale razelor soarelui. Pachetul este completat de şerveţelele demachiante cu extract de gutuie 100% natural, ce acţionează blând în timp ce curăţă eficient tenul de impurităţi.

Preţ 16,4 lei (Şerveţele demachiante CADOU)

Elmiplant_gift_CC

Pachetul Seametry, îngrijire antirid 45+

Cremă antirid restructurantă de zi + Serum restructurant pentru ochi

Crema antirid restructurantă de zi şi serumul restructurant pentru ochi au misiunea de a reduce ridurile nazale, ridurile de pe frunte, pe cele din jurul gurii şi ochilor şi a de a pune zâmbetul pe buze. Gama Seametry îmbină energia resurselor mării cu tehnologia de ultimă generaţie în materie de cosmetologie, pentru a lupta împotriva timpului şi a gravitaţiei care afectează „triunghiul frumuseţii” format din pomeţii ridicaţi şi un contur ferm al feţei. MATRIGENICS 14.GTM, un concentrat activ bazat pe alge Wakame, are puterea de a reactiva 14 gene responsabile pentru sinteza și dezvoltarea celor 3 elemente structurale de bază ale pielii – colagen, elastină şi acid hialuronic. Pielea este intens hidratată, îşi recapătă elasticitatea, aspectul tânăr şi sănătos.

Preţ 26,9 lei (Serum restructurant pentru ochi CADOU)

Elmiplant_gift_seametry

Pachetul Skin Repair, îngrijire antirid 45+

CC Cream Skin Repair + Şerveţele demachiante Skin Repair

Pentru tenul matur iarna devine mai blândă cu puţin ajutor din partea pachetului elmiplant Skin Repair. Cu multiple beneficii, CC Cream Skin Repair uniformizează nuanţa tenului, netezeşte aspectul pielii, hidratează şi luptă împotriva semnelor îmbătrânirii. Extractul de caviar 100% natural stimulează metabolismul pielii, grăbind astfel procesul de regenerare. Stratul lipidic protector al pielii este corectat şi reparat datorită conţinutului de ceramide, pielea recăpătându-şi elasticitatea şi supleţea.  Şerveţelele demachiante Skin Repair cu extract de rodie 100% natural curăţă tenul dintr-o singură mişcare şi stimulează sinteza de colagen şi elastină. Puternic antioxidant şi hidratant, extractul de rodie restabileşte nivelul optim de hidratare şi pregăteşte tenul pentru pasul următor din procesul de îngrijire a tenului.

Preţ pachet 25,5 lei (Şerveţele demachiante CADOU)

Elmiplant_gift_servetele_CC_cream

Pachetul Genovate, îngrijire antirid 35+

Cremă antirid regenerantă de zi + Serum regenerant pentru ochi

Pachetul Genovate vine cu sărbători pline de zâmbete şi… fără riduri. Gama Genovate are la bază complexul +RESISTEM, un activ natural inovator care, combinat cu acţiunea celulelor stem obţinute din plante, acţionează în profunzimea epidermei. Crema antirid regenerantă de zi şi serul regenerant pentru ochi au o textură fină şi neuleioasă, absorbindu-se rapid şi complet în piele, pentru a-i oferi chiar după primele aplicări un aspect luminos şi tânăr. Pielea îşi recapătă fermitatea, iar semnele oboselii şi ridurile sunt vizibil reduse.

Preţ 31,6  lei (Serum regenerant pentru ochi -70%)

Elmiplant_gift_Genovate

Pachet Body Care pentru piele uscată

Loţiune de corp intensiv-hidratantă + Gel de duş hidratant

Pielea suferă în timpul sezonului rece, chiar dacă este protejată de ţinute groase. Lipsa hidratării se face simţită, însă pachetul elmiplant Body Care vine în ajutor: gelul de duş hidratant conţine unt de shea 100% organic ce menţine nivelul optim de hidratare, extractul de bambus 100% natural hrăneşte şi protejează pielea, iar proteinele din orez stimulează sinteza de colagen. Spuma aromată catifelează şi îngrijeşte pielea în mod natural şi delicat. Pentru o hidratare corectă şi completă, pachetul conţine şi loţiunea de corp instensiv-hidratantă, îmbogăţită cu iaurt şi bambus, ingrediente 100% naturale. Zonele uscate şi deshidratate îşi recapătă instantaneu textura catifelată.

Preţ 15,9 lei (-25% din preţul pachetului)

Elmiplant_gift_bambus_nou

Pachet Body Care pentru piele foarte uscată

Loţiune de corp nutritiv-reparatoare + Cremă reparatoare pentru mâini

Când te simţi bine în pielea ta, e mult mai uşor să te simţi confortabil alături de cei dragi. Pentru că pielea foarte uscată are nevoie de hidratare intensă, în special în sezonul rece, pachetul Body Care de la elmiplant dezvăluie Loţiunea de corp nutritiv-reparatoare cu un conţinut ridicat de proteine şi uleiuri ce redau elasticitatea pielii, care devine catifelată. Loţiunea este îmbogăţită cu lapte de bumbac şi proteine din orez 100% naturale ce oferă extra hidratarea atât de necesară. Pentru atingeri perfecte, Crema reparatoare pentru mâini este îmbogăţită cu miere – un ingredient nutritiv natural ce ajută la întărirea protecţiei naturale a pielii – şi cu ulei de macadamia, 100% naturale, uleiul fiind bogat în acizi graşi ce protejează şi repară structura pielii. Textura fină şi gradul rapid de absorbţie a acesteia lasă pielea strălucind de sănătate.

Preţ 15,5 lei (Crema reparatoare pentru mâini -50%)

Elmiplant_gift_bumbac_nou

Ce pîrere aveți? Sunt potrivite pachețelele elmiplant pentru a fi oferite cadou?

Advertisements

2 thoughts on “Xmas Gift Guide 2014 : Pachete pentru sărbători, de la elmiplant

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s