Marilyn Monroe – noua ambasadoare onorifică Max Factor

Cine, oare, nu a văzut măcar o fotografie cu Marilyn Monroe,  cea considerată a fi un adevărat sex-simbol, chiar și acum, la mai mult de 50 de ani de la decesul său? Probabil, deja aveți în minte celebrele machiaje impecabile și aparițiile spectaculos de elegante cu care Marilyn obișnuise publicul de la acea vreme, cuvântul care ar surprinde esența acestei femei fiind glamourul.

Clasicul ruj roșu aprins, eyeliner, gene bine definite si spâncene conturate. Toate acestea o defineau pe Marilyn, însă, lucrurile nu au stat mereu așa. Norma Jeane, o fată simplă, dar cu aspirații înalte, care își doprea să aibă propria sa poveste la Hollywood a intrat pentru prima dată în studioul domnului Max Factor la sfârșitul anilor 1940. Cea care avea să iasă de acolo, schimbând nu doar culoarea părului din brunet în blond platinat,  avea să devină Marilyn Monroe.

10835235_655427867913862_3929457108578032052_o

Pentru a celebra cei 80 de ani de când Max Factor Junior și-a deschis pentru prima dată ușile studioului pentru întreagă elită de la Hollywood, Marilyn a fost aleasă să devină Ambasadoare Mondială a Glamour-ului. În spatele acestei desemnări onorifice stă un țel ambițios, prin care Max Factor își propune sa inspire fiecare femeie să își imagineze propria transformare glamour, o transformare pe care niciodată înainte nu ar fi crezut-o posibilă!

Astfel, a luat naștere #GlamJan! Cum ianuarie este, în general luna în care ne stabilim obiective pentru noul an, suntem deschise la posibilități și receptive la schimbare, ce altă lună ar fi fost mai potrivită pentru o provocare inspirată de povestea Normei Jean? #GlamJan este mai mult decât o campanie media lansată de Max Factor, este o invitație îndrăzneață: fiecare femeie este invitată să posteze o poză cu propria transformare glamour, alături de hashtag-ul #GlamJan și de câteva cuvinte despre ce sentimente a stărnit această transformare.

Sunt deosebit de curioasă dacă veți alege să dați curs acestei invitații, dar, indiferent de ce ați alege nu uitați că în orice femeie se poate afla o Marilyn, care doar să aștepte să fie pusă în valoare!

Advertisements

3 thoughts on “Marilyn Monroe – noua ambasadoare onorifică Max Factor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s