#Kleo4yearblogiversary sau 4 ani de Beauty By Kleo

Nu este pentru prima dată când spun acest lucru, dar, în spatele articolelor pentru care voi, cititoarele noatre, reveniți pe bloguri stau nu doar niște roboței-bloggerițe, ci oameni. La fel ca toată lumea, și noi legăm relații, ne împrietenim, ne dorim să ne cunoștem, să comunicăm și în mediul offline, și, de ce nu, să sărbătorim!

Un astfel de prilej de sărbătoare a fost chiar săptămâna trecută, când, cu ocazia aniversării a 4 ani de blogging, Kleo (Beauty By Kleo) și-a propus să strângă alături de ea nu mai puțin de 20 de bloggerițe și cititoare. Și, pentru că a și reușit acest lucru, iată cum în seara de vineri, un local micuț dar cochet din Otopeni, Krystal Caffe, s-a umplut de o mulțime de doamne și domnișoare dornice să se simtă bine una alături de cealaltă.

kleo4yearblogiversary1

S-a vorbit, s-a râs, s-au făcut multe poze, iar întreaga atmosferă era atât de plăcută și de familiala încât s-ar fi zis că ne cunoștem de ani buni și că am ieșit împreună la o cafea bună. Un moment foarte interesant al întregii seri a avut loc atunci când Kleo ne-a propus să ne prezentăm cele 3 produse de beauty preferate. Acest mic exercițiu ne-a dat ocazia să descoperim că avem preferințe comune, iar pe mine, cel puțin, m-a făcut să îmi doresc să încerc câteva dintre produsele recomandate de fete.

Pe la jumătatea întâlnirii, ni s-a alîturat și un invitat din partea sponsorilor și anume Adrian Sasu-CEO Capra Nera. Acesta ne-a prezentat câteva dintre produsele acestui brand și s-a arătat deosebit de deschis spre educarea clienților în ceea ce privește alegerea și folosirea produselor cosmetice. Din întreg discursul său vă transmit câteva idei: este obligatoriu să ne cunoaștem tipul de ten și nevoile pe care el le are, nu avem voie să sărim peste curățarea tenului dimineța și seara și să încercăm să evităm introducerea degetelor în reciepientele cremelor.

Alături de Kleo au fost și o mulțime de sponsori:  L’Occitane, Melkior, Triodeluxe, Farmec, Max Factor, Cupio, Capra Nera, Farmasi, AndraCosmetics, Flormar, Luxury Perfumes, ElDivino, Lady Anion, Oriflame, B.U, Krystal Caffe, Magic Salon Otopeni.

kleo4yearblogiversary4

Eu una am plecat de la această întâlnire încărcată cu energie pozitivă și cu speranța că voi mai avea ocazia să particip la astfel de evenimente organizate cu suflet și cu pasiune.

Îți mulțumesc, încă o dată,  Kleo pentru invitație, îți doresc multă inspirație pentru articole, să rămâi la fel de veselă, energică și să nu îți pierzi dorința de a face lucruri cel puțin la fel de frumoase ca acesta! 

kleo4yearblogiversary2

kleo4yearblogiversary3

Advertisements

5 thoughts on “#Kleo4yearblogiversary sau 4 ani de Beauty By Kleo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s