Review loțiune Lioele C.A.D Oxygen Pore

În ultimul timp, cumva fără să fiu prea conștientă de acest lucru, până la un moment dat, am fost din ce în ce mai interesată de metode prin care să diminuez mărimea porilor din anumite zone ale tenului meu, sau măcar de artificii prin care să pot aplica machiajul în așa fel încât aceștia să fie cât mai puțin vizibili. În acest sens, am avut, recent, ocazia să încerc un produs nou pentru mine: Lioele C.A.D Oxygen Pore Lotion.

lioele-cad-lotion1 (2)

Ce promite produsul

“Gama Lioele C.A.D. Oxygen este linia de produse benefica pentru pielea cu porii dilatati si deschisi, ten mixt cu zone uscate, imbunatatind considerabil textura pielii.

C.A.D este un acronim pentru Cell Active Delivery (Livrare activa la nivel celular). Focusul principal al produselor din aceasta gama este sa livreze ingrediente active direct la nivel celular ce stimuleaza mecanismele naturale de regenerare ale pielii crescand productia de celule stem la nivelul epidermei.

Lotiunea pentru fata Lioele C.A.D. Oxygen Pore Lotion cu o textura crema-gel ce nu incarca pielea, ajuta la desfundarea porilor si la eliminarea excesului de sebum. Cu un complex de amino-acizii ce ajuta la hidratarea intensa a pielii, previne deshidratarea si ajuta la eliminarea zonelor cu descuamare vizibila.”

Cum am folosit-o

Timp de o lună am utilizat aproape în mod exclusiv această loțiune, aplicând-o pe tenul curat, în fiecare dimineață, chiar înainte de machiaj.

Ce mi-a plăcut la acest produs

Ca de obicei, înainte de orice, țin să vă menționez că tenul meu este mixt, zona T și pomeții având tendință de îngrășare, dar am și anumite zone uscate, în care apare tendința de descuamare.

După folosirea constantă a acestui produs am constatat o tendință a tenului meu de a produce mai puțin sebum pe parcursului zilei. Nu spun că acesta nu mai apare, ci spun doar că în loc să apară la doar 2 ore după aplicarea machiajului, apare la aproximativ 4 ore și în cantitate mai mică.

Deși nu pot spune că “efectul de desfundare” al porilor a fost vizibil cu ochiul liber, în timp, am remarcat că în special pielea de pe nas a devenit mai catifelată .

Așa cum am spus, am folosit loțiunea înainte de aplicarea machiajului, iar din punctul meu de vedere aceasta a constituit o bază bună. Cred că ea, alături de faptul că am început să aplic fondul de ten cu un burețel au ajutat la mascarea porilor măriți, dar țin să subliniez că nu la diminuarea reală a acestora.

Din punct de vedere al hidratării, trebuie să știți că aceasta nu este foarte intensă, motiv pentru care eu nu aș recomnda produsul persoanelor cu ten deosebit de uscat. Pentru un ten mixt sau gras, însă, cred că este o variantă ce merită luată în considerare! Cu zonele mele descuamate s-a descurcat onorabil, în așa fel încât acum pot spune că doar pe un obraz mă mai confrunt cu acestă problemă.

Fiind vorba despre o loțiune și nu o cremă, textura a fost ușor mai lichidă, deloc onctuoasă. Odată aplicată pe ten aceasta se absorbea rapid, fără a lăsă pielea lipicioasă sau grasă. În plus, este spornică, 2 picături fiind suficiente pentru toată fața.

lioele-cad-lotion3 (2)

Un ultim aspect care m-a încântat a fost ambalajul ambalajul de sticla, foarte elegant și rezistent.

Ce nu mi-a plăcut la acest produs

După ce am citit descrierea oficială, personal, mă așteptam ca această loțiune să curețe porii și să elimine, în mod vizibil, eventualele puncte negre de pe nas sau din zona bărbiei. Din păcate, cu toate că îmi simt tenul mai fin, punctele negre sunt tot acolo.

Deși mai sus am lăudat ambalajul, acesta are și un mare inconvenient, asupra căruia chiar se cere o schimbare din partea producătorilor. Sticluța nu are o pompiță și nici nu poate fi strânsă deoarece este din sticlă, așadar, produsul iese printr-un orificiu din plastic, destul de mic. Poblema este că nefiind vorba despre un produs lichid, consistența vâscoasă a acestuia îl împiedică să curgă. Eu am ținut sticla cu susul în jos dar tot a fost nevoie să o agit de fiecare dată.

lioele-cad-lotion2

De unde se poate cumpăra

Loțiunea poate fi achiziționată de pe site-ul Make-up Shop (link), la prețul de 84 lei. Cantitatea sticluței este de 155 ml, iar termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere.

Concluzii

Recomand loțiunea persoanelor cu tenul mixt sau gras, care doresc o reducere a nivelului sebumului, cu mențiunea că rezultatele nu sunt vizibile de la prima aplicare, ci este nevoie de timp pentru ca ele să apară.

 

2 thoughts on “Review loțiune Lioele C.A.D Oxygen Pore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s