RED CODE – Noul parfum STR8

Deși luna Martie este văzută ca fiind dedicată celebrării femeii și a feminității, iată că STR8 ne îndeamnă să nu neglijăm, totuși, bărbații importanți din viața noastră. Astfel, Martie devine și luna lansării noului parfum, inspirat din semnificaţiile culorii vibrante roşu şi din implicaţiile codului cifrat: STR8 RED CODE.

STR8 RED CODE

Mesajul pentru noul parfum este „Crack the Code” şi este adresat celor cărora le place aventura unui mister şi adrenalina ce se naşte din rezolvarea unui cod cu miză.

Red Code este parfumul celui care îşi ghidează viaţa învăluit în pasiune, căruia îi place să se afle în situaţii limită şi în faţa cărora abordează o atitudine nonşalantă şi un zâmbet de învingător. „Crack the code” este o provocare pentru cei puternici care cuceresc prin atitudine şi prin lejeritatea cu care răspund în faţa oricărei provocări. Bărbatul RED CODE este plin de energie şi resurse şi obţine de fiecare dată ce îşi doreşte. Acesta se ghidează în viaţă după pasiune, iar tot ce poartă eticheta „interzis” îl intrigă şi îi captează atenţia.

Pentru a descoperi viaţa la cote maxime, este necesară descifrarea codului. Alcătuit din note de vârf de ananas, grapefruit, note marine şi condimentat cu cardamom, bărbatul Red Code debordează de sex-appeal. Inima de lavandă, cimbru şi o atingere de iasomie întruchipează un spirit seducător, ascuns sub o identitate masculină evidentă. Pasiunea pentru aventură, libertate şi atitudinea şarmantă sunt descrise în notele de bază de ambră, brad şi seminţe vanilate tonka.

După cum deja ne-a obisnuit, STR8 nu a lansat doar un parfum, ci o întreagă gamă de produse menite să satisfacă o paletă largă de nevoi. Așadar, Red Code este disponibil în următoarele variante:

  • Eau de Toilette – 50ml – 33 lei
  • Eau de Toilette – 100ml – 45 lei
  • After Shave Lotion – 50ml – 16 lei
  • After Shave Lotion – 100ml – 23lei

str8-red-code1

  • Deodorant Body Spray – 150ml – 14lei
  • Natual Spray – 85ml – 22lei
  • Shower Gel – 250ml – 9lei

str8-red-code

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s