Noutate B.U. – My Secret

Știm toate cum este să simți atașament față de un anumit brand, să îi urmăresti evoluția, să fii la curent cu noile lansări. Pentru mine, un astfel de brand este B.U., iar printre cele mai importante motive pentru care îl apreciez este faptul că se reinventează permanent, se adaptează continuu nevoilor și preferințelor femeii moderne.

Astfel, recent B.U. a lansat o nouă gamă, „My Secret”. Mai multe despre ea și despre femeia pentru care a fost creată acestă gamă vă las să descoperiți chiar într-o scrisoare de la fata B.U. B.U. My Secret, girl lo-res „Sunt «the B.U. girl», am încredere în forţele proprii şi trăiesc după regulile mele. Sweet & spicy, cuceresc oraşul ce se întinde la picioarele mele, iar pofta pentru viaţă şi energia constantă pentru petreceri mă transformă în the perfect urban girl. Acesta este «My Secret».

Sunt precum o operă în trei acte. Iniţial te îndrăgosteşti de spiritul meu ludic transpus în note de mandarină, de puterea zâmbetului meu seducător cu note delicioase de măr şi pară şi de atitudinea mea cu parfum de aventuri creionate cu zmeură şi cireşe. Inima-mi este luminoasă, precum notele solare, şi este dezvăluită treptat de accentele feminine şi elegante de iasomie şi gardenie. Complexitatea spiritului mereu tânăr se regăseşte în alăturarea notelor dulci de nucă de cocos şi a irezistibilei bezele.

Actul final şi cel mai pregnant reprezintă echilibrul inimii dulci însetate de libertate şi aventuri cu atingeri picante şi misterioase de cumerin, mosc şi lemn de santal. Accentele de paciuli şi vanilie sunt o reamintire constantă a crezului fetei B.U., strălucirea molipsitoare izvorâtă din încrederea în sine şi din jocul meu, pe care-l dansez prin tot oraşul.

Mereu activă şi cu o energie debordantă, My Secret este reflecţia mea. Îmi plac provocările cu iz fructat şi râd în faţa lor cu o atitudine relaxată şi senzuală caracteristică fetei B.U. Modelez zilele şi nopţile după propriul plac şi cuceresc cu noul şi misteriosul My Secret.” LO-RES B.U. range Noua gamă este disponibilă în următoarele variante:

  • EDT 50ml – 47 lei
  • Deo Spray 150ml – 12,5 lei

Așadar, crezi că poate fi B.U. My Secret și secretul tău?

Advertisements

One thought on “Noutate B.U. – My Secret

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s