Bujori în obrăjori și gene impresionante? Max Factor!

Nu este pentru prima dată când spun că, din punctul meu de vedere, blush-ul și rimelul sunt două produse de nelipsit din machiajul meu zilnic! Știu că primul îmi poate oferi instanteneu un chip radios, luminos, proaspăt, odihnit, iar cel de-al doilea amplifică privirea și dă un strop în plus de feminitate.

Se pare că în această primăvară nu doar eu am mizat pe blush și mascara, ci și Max Factor, care lansează noua mascara Masterpiece Glamour Extensions 3-în-1, o mascara inovativa ce ajuta la obtinerea unor gene impresionante și Creme Puff Blush care permite femeilor sa isi completeze machiajul cu un fard de obraz rezistent si care ofera acoperirea dorita in functie de cate straturi sunt aplicate.

Masterpiece Glamour Extensions 3-în-1

Max Factor-MASTERPIECE-GLAMOUR-EXTENSION-MASCARAC

Multe femei cred că pentru a obține un aspect intens al genelor este nevoie de o perie mare însa adevarul știut de make-up artiști este că situația este tocmai inversă.

Aspectul cel mai încântător al genelor se obține cu ajutorul unei perii suple care, nu numai ca asigură volum si alungire, dar permite aplicarea formulei cu precizie conferind un aspect impresionant de la bază la vârf.  Peria cu “impact instant” a mascarei Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 a fost creată sa exceleze în obținerea unor gene impresionante prin depunerea unei cantități mai mari de formula pe gene in comparație cu periile mai groase.  Calitatea sa unica este că peria îcarca cu formulă baza genelor ceea ce le face să se ridice. Acest fapt combinat cu fibrele de alungire din formula duc către un aspect într-adevar incredibil al genelor.

Cum funcționeaza această formulă unica pentru volum și alungire?

  •  VOLUM: formula conține mici particule sferice de ceara care actionează ca distanțiere între gene ceea ce le face să pară mai pline.
  • ALUNGIRE: formula permite ca fiecare tub să conțina peste 30,000 de fibre negre de carbon. Când este aplicată, aceste fibre se “țes” într-o formula maleabila care rezultă într-un aspect de gene mai lungi
  • NEGRU INTENS: negrul intens este rezultat din fibrele negre de carbon.

Creme Puff Blush

Cercetarile arată că femeile care poartă fard de obraz sunt percepute ca fiind mai tinere – astfel fardul de obraz devine un produs obligatoriu pentru un aspect tânar și radiant. Cu toate acestea se poate obține efectul invers dacă produsul nu este de calitate sau este aplicat greșit. Max Factor oferă soluția pentru a evita orice greseala în aplicarea fardului de obraz prin noul Crème Puff Blush care are o formula ușoară obținuta prin coacere în cuptor și care contine pigmenți extrem de fini și cu multe tonalități.

creme-puff-blush-maxfactor2

Cum funcționează formula?

  • Crème Puff Blush permite “construirea” culorilor oferind astfel controlul femeilor în aplicarea sa corectă. Indiferent dacă se dorește un aspect natural sau o conturare intensă, culoarea se obține aplicând strat după strat
  •  Formula coapta in cuptor – oferă o senzație fina, ca de catifea și permite obținerea unui aspect neîncărcat. Pigmenți extrem de fini și cu multe tonalități – se combină uniform scotând în evidență tonurile naturale ale pielii.

creme-puff-blush-maxfactor1

Cum vi se par aceste noutăți? Eu recunosc că abia aștept să încerc blush-ul, în care îmi pun multe speranțe!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s