Primăvara își ia rămas bun cu noutățile Yves Rocher !

Deși după temperaturile din ultima vreme s-ar putea spune că deja vara a sosit, măcar calendaristic putem spune că ne bucurăm, încă, de ultima lună de primăvară din acest an! Și cum luna mai nu putea trece fără să ne aducă cu sine un cadou de rămas bun din partea primăverii, iată că alături de Yves Rocher a pregătit pentru noi toate două noutăți: Apa de toaletă  Naturelle Osmanthus și  Cura ultra-concentrată anti-celulita pentru zone rebele.

Apa de toaletă  Naturelle Osmanthus

image002

Esență de lămâie – prospețime strălucitoare, însorită, efervescentă și vivifiantă, ce oferă delicatețe parfumului

Esență de iasomie Sambac – intensitatea notei florale, cu accente vegetale, fructate, ce oferă feminitate aromei

Esență Osmanthus – o textură florlă îmbogățită cu notele fructate de caisă, ce oferă senzualitate fină și plină de culoare

Esență de Cedru – evidențiază aroma delicată ce evolueaza către notele lemnoase; un lemn prețios ce oferă senzualitate și profunzime călduroasă

Cura ultra-concentrată anti-celulita pentru zone rebele

image003

La fel cum o cheie poate deschide o singură încuietoare, Cosmetica Vegetală a selecţionat extractul de Mangustan concentrat în Mangustină, veritabilă cheie naturală, ce are capacitatea de a deschide procesul pentru supleţe.

Şi pentru că Asimilarea este cheia eficacităţii unui produs pentru supleţe, Experţii Cercetării Yves Rocher au dezvoltat un procedeu specific în baza Tehnologiei de Asimilare Naturală (N.A.T.). Un procedeu de extracţie 100% natural pentru obţinerea unui extract bogat în Y-Mangustină şi pentru optimizarea Asimilării.

Pentru o cură intensivă împotriva celulitei instalate, acest extract activ unic este de 10 ori mai concentrat decât în interiorul formulei Serului pentru Supleţe, fiind izolat în capsula sa, ce asigură prospeţimea.

Printr-un simplu clic, acest concentrat activ se îmbină cu formula, pentru a rezulta o textură inedită ultra-revigorantă, non-grasă. In numai 7 zile, pielea corpului este mai netedă şi mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală este vizibil redus.

Ce este mangostanul? Acest fruct provine din zonele tropicale, are o formă rotundă și culoare purpurie. Secretul său se regăsește la nivelul cojii , ce conține xantoni, molecule recunoscute pentru proprietețile lor anti-oxidante.

Cum vi se par noutățile? Recunosc că pe mine mă cam tentează parfumul, mai ales că recent am început să apreciez și aromele mai proaspete!

Advertisements

One thought on “Primăvara își ia rămas bun cu noutățile Yves Rocher !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s