Frumusețe la schimb la a treia ediție #BeautySwapByBeautyBarometer

Faptul că atunci când oameni cu aceleași pasiuni și cu obiceiuri comune se întâlnesc nu se pot întampla decât lucruri bune nu este un secret pentru nimeni și cu siguranță nu este un secret nici pentru Ani Tătucu (Beauty Barometer). De ce spun asta? Simplu! Ani a reușit pentru a treia oara să reunească aproximativ 50 de doamne și domnișoare pasionate de frumusețe sub același acoperiș, toate având un scop precis: fiecare își dorea să schimbe produsele care nu faceau decât să stea uitate în propriul dulap cu cele ale colegelor bloggerițe.

beauty-swap6

Cu fiecare ediție a Beauty Swap by Beauty Barometer care trece observ cu plăcere cum interacțiunea dintre noi si schimbul de idei creste, cum negocierile se duc mai intens și cum dorința de a găsi noi stăpâne pentru produsele cu care mergem este tot mai puternica. În plus, văd în acest frumos eveniment o nemaipomenită ocazie de a mă reîntâlni cu colege de breaslă pe care le apreciez și în offline.

Și cum v-aș putea dovedi mai bine faptul că toate suntem puse pe schimbat produse, decât arătâdu-vă o poză cu ceea ce am reușit eu sa obțin în urma negocierilor?

beauty-swap

Spre deosebire de edițiile anterioare, de data aceasta, gazda noastră a fost Mădălina, care ne-a primit în cochetul ei salon, Beauty Studio 190. Apropo, fetelor, eu zic ca merită să îi faceți o vizită Madălinei la salon iar dacă nu sunteți convinse, aruncați măcar un ochi pe pagina de Facebook pentru a vedea ce lucruri frumoase pot ieși din mâinile fetelor de acolo.

Iar cum pentru un singur om ar fi destul de greu să pună la cale astfel de evenimente, Ani a avut parte de ajutoare de nădejbe atât din partea Mariei, asistenta sa, cât și a sponsorilor: Sponsorii evenimentului au fost : Beauty Studio 190, Farmec, Nivea, Elmiplant, BU, C-THRU, STR8, Uriage, Bioderma, Melkior, Flormar, Gerocossen, Techir, Vok.ro, Softcup, Sensiblu, Biosilk, Traistuta cu Zale, Collistar, Famous Luxury Perfumes si Coty.

Ca după fiecare astfel de eveniment rămân cu o stare foarte bună, energizată și cu nerăbdarea de a participa și la următorul. Până la ediția viitoare, însă, ne rămân pozele făcute de Iulian (Foto Iulian Sima).

beauty-swap1  beauty-swap2  beauty-swap3  beauty-swap4  beauty-swap5

 

Advertisements

One thought on “Frumusețe la schimb la a treia ediție #BeautySwapByBeautyBarometer

  1. Pingback: Beauty Swap by Beauty Barometer-ediția 4 | blogul pandorei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s