Pentru al doilea an, blogger acreditat la Webstock 2015

Dacă ar trebui să numesc unul dintre cele mai importante și necesare aspecte ale vieții de blogger aș spune, fără să stau  pe gânduri: participarea la evenimente de networking. Schimbul de păreri, de experiențe și mai ales de cunostiinte este deosebit de important într-un domeniu în care lucrurile nu se pot învăța din cărți, ci pur și simplu experimentând pe “teren”.

webstock2015

Pentru al optulea an consecutiv, Webstock 2015, organizat de Evensys și Vodafone România, facilitateaza accesul bloggerilor la informații, aducând și un update asupra celor mai noi tendințe. De asemenea, pune bloggerii față în față cu companii mari, dând așadar ambelor părți ocazia de a-și expune punctele de vedere, așteptările și de a găsi acel numitor comun pe care cu toții ni-l dorim și de ce nu, de a pune bazele unor colaborări viitoare.

Nu cred că ar fi exagerat să spunem că Webstock este mai mult decât un eveniment, este un mediu de învățare “altfel” datorită numărului mare de persoane cu domenii de activitate atât de variate, de la oameni din social media, până la bloggeri cinefili, de la pasionați de tehnologie, până la bloggerite de beauty, ca mine.

Ar fi greu să scriu acum despre Webstock fără a-mi aminti ediția de anul trecut, la care m-am simțit deosebit de bine, la care am cunoscut oameni cu care încă păstrez legătura și cu care îmi face de fiecare dată mare plăcere să mă reîntâlnesc și de la care am plecat cu sfaturi pe care și acum le aplic cu succes.

Păstrând tradiția de anul trecut, evenimentul va avea loc tot la JW Marriott Grand Hotel, pe data de 2 octombrie 2015, iar prezentările vor avea o structură similară. După conferința de dimineață, o reală sursă de inspirație, vor avea loc trei microconferite ce vor urmări următoarele direcții: “Blogging & Social Media ”, “ Online Communication” și “Mobile Trends”.

Si eu voi păstra o tradiție proprie și voi face live blogging , în așa fel încât și voi să puteți avea acces la tot ce se întâmplă acolo. De asemena, pentru a fi la curent vă încurajez să urmăriți și site-ul http://www.webstock.ro, contul dedicat de pe Twitter și pe pagina de Facebook.
Sunt convinsă că am reușit să vă stârnesc interesul și să vă doriți să vă înscrieți, lucru pe care încă îl puteți face accesând acest link: http://www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s