Toamnă în stil Yves Rocer

Toamna aceasta vine cu vești foarte frumoase și interesante din parte Yves Rocher, care tocmai a lansat noi produse, printre care și un parfum prețios și elegant.  Produsele sunt deja disponibile în magazine și pe site.

  • Masca antirid ANTI-AGE GLOBAL 

O mască antirid invatoare, de ultimă generație, ce are ca sursă de ispirație unul dintre secretele frumuseții femeilor coreene, pentru a propune femeilor din întreaga lume o nouă generație de măști antirid.

Grație formulei sale ce are în compoziție peste 97% ingrediente de origine naturală, masca antirid ANTI-AGE GLOBAL acționează în perfectă afinitate cu pielea, pentru o eficacicate imediată și vizibilă.

noutati-yves-rocher8

  • Ser protector pentru păr

Experții Yves Rocher au creat acest ser ce fortifică fibra capilară, are acțiune anti-casanță și oferă mai multă rezistență părului.

În plus, textura sa cremoasă ți delicată se asimilează rapid în fibra capilară, oferind aspect fin și mătăsos. Astfel, produsul are o actțiune dublă: de înfrumusețare și de îngrijire

noutati-yves-rocher10

  • Creioane pentru ochi în culorile naturii

Cele 15 creioane în culori inspirate din lumea vegetală sunt intens pigmentate, au textură agreabilă, ultra-cremoasă, ce face aplicarea extrem de facilă

noutati-yves-rocher2

  • Top Coat pentru pleoape

Folosit deasupra fardului sau a cfreionului de ochi, acest top coat fixează întregul machiaj. În plus, puteți alege aspectul dorit dintre cele trei variante disponibile: Efect strălucitor, metalizat sau sidefat.

noutati-yves-rocher13

  • Apa de parfum SO ELIXIR BOIS SENSUEL

„Senzualitatea extremă a esențelor lemnoase prețioase îmbinate cu notele balsamice. Acest parfum dezvăluie îmbinarea explozivă dintre esența de Patchouli și absolutul de Vanilie. Absolutul de Iris prețios și clasic, imprimă parfumului o notă sofisticată unică.”  – Marie Salamagne și Olivier Cresp, Parfumieri

Încă din 2009, de la lansarea primului parfum din linia SO ELIXIR, Yves Rocher a creat parfumuri care să seducă prin eleganță și feminitate.

noutati-yves-rocher12

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s