FMWG Party, aniversarea a 5 ani de blogging

Săptămâna trecută am avut ocazia să particip la FMWG Party, un eveniment foarte frumos prin care Mona (From Mona With Gloss) și-a sărbătorit 5 ani de blogging.

fmwgparty15

De ce spun un eveniment ”frumos”? Ei bine, nu este nicio exagerare și nici nu spun asta doar datorita organizării impecabile și a locației foarte bine alese! Spun asta pentru că 5 ani de blogging nu este puțin, iar în spatele acelei cifre știu că se află multă muncă, timp, și foarte mult suflet. Știu că Mona își ia în serios munca de beauty blogger, se implica în multe proiecte și permanent pune ceva nou la cale , așadar nu poate decât să merite felicitări pentru toate aceste lucruri!

fmwgparty13

Și cu ocazia acestei aniversări Mona a făcut lucrurile cât mai profi cu putință, a avut grijă de toate detaliile și s-a asigurat că toți invitații la petrecere vor avea parte de o seară interactivă și plină de surprize.

Astfel, la restaurantul La Bordei ne-au așteptat workshopuri de hairstyling (Robert Both), de skincare (The Body Shop), de make-up (Flormar) și de nails (CND). Mai mult, toate participantele au putut beneficia de mini ședințe de răsfăț, concretizate în ședințe de make-up, hairstyling, skincare și manichiuri printate, o noutate în România, ba chiar am avut parte și de o lansare în exlusivitate: noul parfum Black Musk de la The Body Shop.

fmwgparty16

La realizarea evenimentului au contribuit și numeroși sponsori: Sponsori si parteneri: The Body Shop Romania, Yves Rocher Romania,Secom Romania, L’Oréal Paris, Maybelline Romania, Flormar, Robert BOTH Studio, Ink Nails Studio, OneBeat Fashion, Elmiplant, B.U. Romania,Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA,Remington Romania style.ro, CND Vinylux TopLine Europa, Kashmir Hair System Romania, Beauty Free.

Iar cum nimic nu este mai grăitor decât pozele, iar voi cu siguranță sunteți curioase să le vedeți nu îmi mai rămâne decăt să urez la mulți ani înainte From Mona With Gloss și să ne revedem cu bine peste încă 5 ani de aici înainte!

fmwgparty1

fmwgparty14

fmwgparty19

fmwgparty12

fmwgparty10

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s