Ghidul cadourilor de Crăciun: Colecții Yves Rocher cu arome delicioase

Continuăm seria articolelor cu idei de cadouri cu produsele din cele mai noi colecții Yves Rocher, cu care eu deja am început să mă răsfăț!

În acest an, Yves Rocher parcă mi-a citit gândurile și a creat produse exact cu acele arome delicioase pe care eu le atribui Sărbătorilor: scorțisoară, portocală, migdale, vanilie și măr. 

Gamele sunt foarte bogate, conțin produse variate care pot fi achiziționate atât individual, cât și sub formă de pachete cadou, ambalate cu grijă și eleganță. Oare ce mamă sau iubită nu s-ar bucura la primirea unui asemenea cadou?

Portocală confiată și scorțișoară

Începeți prin a vă bucura de aroma delicată a gelului de duș nectar cu aromă de portocală confiată și scorțisoară, apoi prelungiți notele parfumate cu laptele de corp cu textură fină, sidefată. Formula sa delicată, îmbogățită cu elei de migdale dulci și apă de albăstrele bio oferă parfum delicios și aspect sidefat.

În această gamă mai găsiți:

yves-rocher-iarna1

Portocală confiată și migdală

Vedeta gamei este gelul de duș gomat, cu textură ultra-senzorială. Îmbogățit cu apa de albăstrele bio, pudră din sâmburi de caisă și din nucă de cocos 100% naturali, acest gel de duș cu parfum subtil de portocală confiată și migdală oferă pielii un gomaj delicat și parfum discret.

În această gamă mai găsiți:

yves-rocher-iarna2

Vanilie

Deși atât de cunoscută, aroma vaniliei contină să fascineze și să ofere momente de relaxare. Uleiul parfumat pentru baie, al cărui formulă se transformă sub duș într-un voal parfumat oferă pielii o atingere mătăsoasă, plină de savoare.

În această gamă mai găsiți:

yves-rocher-iarna3

Măr delicios

Yves Rocher ne propune să răspândim aroma fructată a mărului, accentuată de notele dulci, vanilitate în întreaga locuință, nu doar pe pielea noastră. Astfel, lumânarea parfumată va crea o ambianță plăcută, ideală pentru sărbătorile de iarnă.

În această gamă mai găsiți:

yves-rocher-iarna4

Voi cu ce aromă ați vrea să vă parfumați iarna?

Advertisements

2 thoughts on “Ghidul cadourilor de Crăciun: Colecții Yves Rocher cu arome delicioase

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s