Noutate elmiplant: Demachiant bifazic pentru ochi

Scriu acest articol plină de entuziasm și nerăbdare deoarece tocmai am primit vești excelente: elmiplant a lansat un nou produs și anume un demachiant bifazic destinat zonei ochilor.

Probabil că unele dintre voi deja știți că, în ceea ce privește îndepărtarea machiajului ochilor, prefer formulele bifazice deoarece uleiurile din componență fac mai facilă demachierea, fără a fi nevoie să insist sau să frec excesiv zona.  Așadar, noua lansare elmiplant nu poate decât să îmi stărnească curiozitatea!

Elmiplant Bi-Phase Emur 125ml - 10,48 lei

Concentrat în două straturi, unul apos şi incolor şi unul uleios şi uşor colorat, produsul are o acţiune dublă pentru o demachiere cât mai eficientă şi mai blândă pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.

Genele sunt protejate şi hidratate datorită uleiului de migdale 100% natural ce le învăluie într-un strat hrănitor;complexul HYDRO NUTRIENT este un complex de hidratare avansat, care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai recente tendinţe în cosmetologie. Demachiantul previne deshidratarea pielii, menținând în același timp aspectul neted și confortul pielii.

Datorită formulei inteligente şi ingredientelor, demachiantul pentru ochi cu dublă acţiune curăţă rapid şi cu uşurinţă orice urmă de machiaj, inclusiv cel rezistent la apă, lăsând o peliculă fină, cu rol de protecţie.

Mai mult, demachiantul are un preț foarte accesibil: 10,48 lei (125 ml).

Voi ce părere aveți despre noua lansare? Folosiți demachiante bifazice?

Leave a comment