Lansare IWhite 2-kit de albire a dinților

Igiena orală, oricât de ciudat ar suna, este o parte foarte importantă din ceea ce înseamnă, pentru mine, frumusețe. Alături de mâni, zâmbetul este „cartea de vizită” a oricui, este unul dintre primele lucruri pe care, voluntar sau nu, le remarcăm la o persoană. Un zâmbet sănătos și frumos este semnul unei îngrijiri constante și al vizitelor normale la stomatolog, spunând multe despre persoana care îl poartă.

În afară de dorința de a avea o dantură sănătoasă, fiecare dintre noi aspiră și la un zâmbet cât mai alb. Sub influența unor factori precum fumatul, consumul excesiv de cafea, sau pur și simplu genetic dinții pot avea tendințe mai ușoare sau mai accentuate de ingălbenire. Partea bună este că în acest moment există o mulțime de soluții pentru albirea dinților! Kitul profesional iWhite2, tocmai lansat și în România este unul dintre produsele care promit să ajute la albirea danturii.

iWhite2

Sensiblu, lanțul farmaceutic, lansează kitul profesional pentru albirea dinților iWhite2, singurul produs pentru albire 100% sigur deoarece nu conține peroxid de hidrogen. Peroxidul de hidrogen sau apa oxigenată, în anumite cantități și fără stricta supraveghere a medicului stomatolog poate afecta smalțul și provoca sensibilitate la nivelul dinților și al gingiilor. Pe lângă acest avantaj, produsul vine și cu alte beneficii.

”Noul kit profesional pentru albirea dinților, iWhite2, este varianta îmbunătățita a kitul iWhite lansat in România, anul trecut, exclusiv în farmaciile Sensiblu. Pe lângă beneficiile de albire instantă, înlăturarea petelor de la suprafața și interiorul dinților și întărirea a acestora, noul iWhite2 ajută și la refacerea smalțului dentar datorită micro-cristalelor albe pe care le conține”, precizează Laura Stanciu Ciocoiu, Brand Manager iWhite in România.

Kitul profesional iWhite2 conține 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri. Benzile se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților, se lasă să acționeze 20 minute după care se îndepărtează. Pentru menținerea unui zambet alb și strălucitor, la distanță de 1 lună, se pot reaplica benzile, in funcție de rezultatul pe care vrem sa-l obținem sau ori de cate ori considerăm că este necesar.

iWhite esteo gamă completă ce contribuie la menținerea sănătății și culorii naturale a dinților. Pe lângă kitul profesional de albire, în farmaciile Sensiblu gasiți și pastă de dinți și apa de gură iWhite cu efect de albire și Polisherul profesional pentru detartraj și periaj.

Am avut ocazia să particip la evenimentul de lansare al acestui kit, iar prezentarea sa și a efectelor asupra dinților m-au făcut extrem de curioasă. Așadar, în următoarea perioadă voi testa kit-ul pentru a mă putea convinge de rezultatele sale.

IWhite2-257

IWhite2-420

În timpul evenimentului am avut parte de un recital Elena Gheorghe, imaginea iWhite în România și de un mic concurs pentru titlul de ”cel mai luminos zâmbet”. În fotografie mă puteți vedea alături de Ira, care a avut un zâmbet mai luminos decât al meu, câștigând bătălia.

12710740_1024979040873608_2799104546341687323_o

IWhite2-334

Sunt foarte curioasă dacă și voi ați fi tentate să încercați acest kit. Ați mai folosit asemenea produse? Dacă da, ce părere v-au produs?

One thought on “Lansare IWhite 2-kit de albire a dinților

Leave a comment